Badrum och toalettstädning

Vid städning av badrum och toalett är det viktigt att rengöra sanitetsporslinet, putsa fönstren och rengöra vattenlåset för att säkerställa hygien och fräschör.

Rengöring av badrum och toaletter kräver noggrannhet och uppmärksamhet på olika ytor. Börja med att rengöra toaletten med toalettrengöringsmedel för att avlägsna smuts och bakterier. Använd sedan en effektiv rengöringsprodukt speciellt avsedd för sanitetsporslinet för att ge det en glänsande finish.

Vid fönsterputsning är det viktigt att rengöra både insidan och utsidan av fönstren för att maximera ljusinsläppet. Kontrollera vattenlåset regelbundet för att förhindra eventuella blockeringar och täppor.

Balkong, förråd och garage

Rengöring av balkong, förråd och garage vid flyttstädning kräver borttagning av smuts, damm och eventuell organisering av föremål för att lämna dessa utrymmen i ett prydligt skick.

Att rengöra balkongen innefattar noggrann borttagning av löv, spindelnät och allmänna smutsavlagringar. Använd en borste eller dammsugare för att rengöra golv och möbler.

För förrådet är det viktigt att först sortera och rensa bort onödiga föremål för att underlätta rengöringen. Efter det är det bäst att dammtorka hyllor och sopsäckar, och använda en fuktig trasa för att torka av eventuell smuts.

När det gäller garagestädning, se till att dammtorka fordon, hyllor och maskiner.

Vad ska inga i ett flyttstädning?

flyttstädning av både villa och lägenhet ska utföras noggrant och inkludera rengöring av trappor, gångar samt hanteringen av eventuellt möblerade hem för att säkerställa en komplett rengöring.

Det är viktigt att förstå att rengöring av både villor och lägenheter kräver eftertanke och noggrannhet. För trappor och gångar är det avgörande att uppmärksamma varje steg och yta för att eliminera smuts och damm.

Vid hanteringen av eventuellt möblerade hem, förväntar sig kunder en djupgående rengöring som inkluderar noggrann dammsugning och rengöring av alla ytor för att se till att inget damm eller smuts lämnas kvar.